fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

januari 15, 2021

Je zou het bijna niet geloven, gezien de hoeveelheid gebeurtenissen , maar 2021 is pas 15 dagen oud. Dat het een bijzondere tijd is, dat heb je de afgelopen weken vast al vaak genoeg gehoord, maar hoe voel jij je daarbij? Ben je altijd in staat om je emoties te managen? Voel je je ook wel eens bezorgd, gefrustreerd, onmachtig of boos?

We weten maar al te goed dat het lastig kan zijn om, ondanks de uitdagingen van deze tijd, steeds positief en dicht bij jezelf te blijven.
Als ondernemer hebben we meer dan gemiddeld een interne én externe push om leiderschap te tonen. En nu is dat nóg belangrijker. Als je zelf-leiderschap beheerst, ben je een baken voor anderen. Je omgeving, je medewerkers, klanten, gezin en familie rekenen op je!

Graag helpen we je op weg om je innerlijke kracht aan te spreken en te zorgen voor de verspreiding van lichtpuntjes.

Marja Dettmer, eigenaar en facilitator bij Momentum Mastermind, en Mirna den Reijer, eigenaar bij De Hooggevoelige Ondernemer, hebben de krachten gebundeld in bijgaande video met praktische tips en handvatten over het terugpakken van de leiding. Door de video te bekijken flow je al mee op de energie en kom je als vanzelf in een beautiful state.
(Met dank aan Mirna voor het prachtige initiatief!)

Handel vanuit liefde!

Wanneer je alles terugbrengt naar de kern: elke beslissing die je neemt, elke keuze die je maakt en elke handeling die je uitvoert, zijn er maar twee mogelijkheden. Handel jij vanuit liefde? Of handel jij vanuit angst?

Alleen kan het lastig voelen de aangereikte handvatten in de praktijk te brengen. Beide dames helpen ondernemers in hun kracht te staan, vooruit te kijken en innovatief bezig te zijn, ook in de huidige situatie. Heb je vragen naar aanleiding deze podcast, laat het ons weten, we staan voor je klaar! Mirna en Marja komen er zeker op terug met antwoorden.

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>