fbpx

Business coach

Het is tijd voor groei, voor vooruitgang en voor de juiste koers en acties! Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in je zakelijke groei, worstelt met het nemen van belangrijke beslissingen, of gewoon niet de resultaten behaalt die je voor ogen had? 

Dan is het wijs om een business coach in te schakelen. Een business coach kan van onschatbare waarde zijn bij het begeleiden en ondersteunen van ondernemers zoals jij, om hun volledige potentieel te bereiken en succesvol te groeien.

Bij MKB Mastermind begrijpen we dat succesvol zaken doen hand in hand gaat met effectief ondernemerschap en het nemen van de juiste strategische stappen. Onze business coaching is erop gericht om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en zakelijk inzicht te vergroten, zodat je met vertrouwen kunt groeien en succesvolle resultaten kunt behalen.

Wat onderscheidt MKB Mastermind van andere business coaches?

Bewezen methode:
Met ons uitvoerig geteste en bewezen analyserapport, dat je vooraf invult en aan de businesscoach levert, krijg je direct inzicht in de status van jouw bedrijf. Tientallen ondernemers gingen je al voor- met succes!

Diepgaande expertise:
Doordat wij als businesscoach structureel meedenken met tientallen ondernemers blijft onze kennis actueel. Daarnaast hebben we zelf meerdere bedrijven. Dat brengt uitgebreide kennis en praktijkervaring met zich mee, met een arsenaal aan strategieën en tools om jou te helpen je zakelijke doelen te realiseren. Geen standaardoplossingen, geen boekjeswijsheden, maar adviezen die zijn afgestemd op jouw unieke situatie, doelen en uitdagingen. Geen ondernemer is hetzelfde, dus de oplossingen ook niet. 

Daadkracht:
De MKB Mastermind accountability structuur zorgt dat je consistent blijft werken aan jouw groei. Onze Businesscoach is de stok achter de deur schuwt de schop onder je kont ook niet, als dat nodig is.

Denkkracht:
Met de begeleiding van onze ervaren business coach ga je niet alleen strategieën ontwikkelen, maar ook helderheid verkrijgen over de uitdagingen waar je voor staat. Door objectieve feedback en inzichten bieden we ondersteuning bij besluitvorming, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken die jouw bedrijf naar succes leiden.

Overwinnen van belemmerende overtuigingen:
Onze business coach is een expert in het doorbreken van beperkende patronen. Met onze methode ontwikkel je een groeimindset, waardoor je met kracht en vastberadenheid kunt ondernemen. Met business coaching van MKB Mastermind investeer je niet alleen in de toekomst van jouw bedrijf, maar ook in jezelf als ondernemer. Wij geven je de succesformules die je verder brengen op jouw ondernemersreis.

Business coach voor ZZP en MKB

Een ervaren en professionele business coach biedt een frisse blik, objectieve feedback en waardevolle inzichten in jouw specifieke situatie. Ze fungeren als een klankbord, een mentor en een motivator, en bieden ondersteuning en begeleiding terwijl jij je MKB bedrijf opbouwt en laat groeien. 

Bij MKB Mastermind begrijpen we de unieke behoeften van zowel ZZP'ers als MKB-bedrijven, daarom bieden we een exclusief business coach-programma op maat. Onze ervaren coach fungeert als jouw betrouwbare klankbord, mentor en motivator, en brengt met een frisse blik waardevolle inzichten in jouw specifieke situatie. 

Met onze bewezen accountability aanpak en focus op resultaten helpen we je om consistente groei en succes te behalen. Daarnaast bieden we toegang tot ons uitgebreide netwerk van succesvolle ondernemers, waardevolle contacten en inspirerende events. Of je nu wilt bouwen aan je bedrijf, strategische doelen wilt stellen of je leiderschapsvaardigheden wilt versterken, wij staan voor je klaar. 

Kies je voor MKB Mastermind, dan zet je de koers uit naar ongekend zakelijk succes.

Ontwikkel je bedrijf én je ondernemerschap

Ik help je bij het ontwikkelen van effectieve bedrijfs-en ondernemerschap vaardigheden, het verbeteren van je communicatie, het oplossen van problemen en het overwinnen van obstakels die je groei belemmeren.

Als ondernemer is het cruciaal om voortdurend te blijven groeien en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Bij MKB Mastermind begrijpen we het belang van zowel de ontwikkeling van je bedrijf als de groei van jou als ondernemer. Ons programma biedt een unieke combinatie van strategische begeleiding, waardevolle inzichten en praktische tools om zowel je bedrijf als jouw ondernemersvaardigheden naar het volgende niveau te brengen. We richten ons op het versterken van je zakelijke fundamenten, het vergroten van je leiderschapskwaliteiten en het stimuleren van innovatie en groei. Kies voor MKB Mastermind en ontwikkel niet alleen je bedrijf, maar ook jezelf als succesvolle ondernemer. 

Wanneer een business coach?

Een business coach inschakelen kan om verschillende redenen, enkele reden die ik vaak hoor van de ondernemers die ik dagelijks spreek:

 • Je wilt een gezond bedrijf met een stevig fundament.
 • Je wilt met een ter zake deskundige sparren over de beste strategie en aanpak.
 • Je beseft dat ‘met vallen en opstaan’ ondernemen een strategie is die behalve veel energieverlies, ook een groot faalrisico in zich draagt.
 • Terwijl je aan je bedrijf werkt merk je dat gerichte kennis en ervaring nog ontbreken.
 • Je loopt soms vast op het ‘HOE’ in de uitvoering van plannen. Dit stagneert jouw groei als ondernemer en creëert onzekerheid en uitstelgedrag.
 • Je hebt behoefte aan overzicht: Je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer
 • Je wilt hulp bij het verhelderen en prioriteren om focus te houden en gestaag tot resultaten te komen.
 • Bij het maken van keuzes weet je niet of je alle opties voldoende hebt overwogen.
 • Je wilt uitdagingen of beperkende overtuigingen aanpakken om te voorkomen dat je bewust of onbewust verkeerde prioriteiten stelt.
 • Je mist een stok achter de deur die ervoor zorgt dat je in actie komt wanneer je voornemens maakt.
 • Je wilt missers minimaliseren om effectief en succesvol te groeien.

Business coach Amsterdam

Ons kantoor is gevestigd in Zaandam. Dit maakt dat we veel samenwerken met ondernemers uit en rondom Amsterdam. De fysieke meetings worden door veel ondernemers als een pré gezien. Zeker voor de strategie sessies. Ondernemers uit heel Nederland en België werken naar volle tevredenheid met ons in zowel fysieke als online meetings.

Kenmerken van het traject businesscoaching

 • Nadenken over strategie en planning: een duidelijk plan creëren: 
 • Praktische coaching op het ‘Wat en Hoe’
 • Versneld de fundamenten van je business verstevigen zodat eerder (meer) omzet gemaakt kan worden
 • Ondernemersvaardigheden versterken
 • Onzekerheden aanpakken en overige mindset thema’s (iedereen komt ze tegen)
 • Dit traject is te combineren met deelname in een Momentum Mastermind Programma voor optimale ondernemersgroei

Business coaching door Marja Dettmer

Door jarenlange ervaring in onze eigen bedrijven, maar ook niet te onderschatten, door het begeleiden van vele verschillende ondernemers, in diverse branches en markten, blijft onze kennis actueel en praktisch.

Marja runt uiteraard ook nog gewoon haar eigen bedrijven. Beschikbaarheid is daarom gelimiteerd. Wanneer je met haar wilt werken, wees dan pro-actief en neem snel contact op.

Deelname criteria

 • Je bent ondernemer en bent overtuigd dat je dit bedrijf tot een succes wilt maken.
 • Je draait omzet met je bedrijf en/of hebt minimaal een basis dat de slagingskans van jouw product of dienst onderbouwt
 • Je bent bereid en in staat om de nodige voorbereidingen tijdig aan te leveren.
 • Je bent financieel voldoende draagkrachtig om het financiële commitment aan te gaan

In begrepen in het traject

Coachingstraject gedurende 6 of 12 maanden.

 • Twee keer per maand begeleiding (m.u.v. juli en augustus)
 • Vraagbaak via app: voor korte feedback tussendoor (fair use)
 • Feedback op schriftelijk materiaal n.a.v. de coaching (fair use)

Investering

We kunnen ons goed voorstellen dat je wilt weten wat de investering is, voordat je een gesprek aangaat. Wil je écht leren ondernemen en niet de prijs betalen van een vallen en opstaan tactiek? Dan hangt daar hoe dan ook een prijskaartje aan. 

TIP
Eigenlijk hebben we een beetje een hekel gekregen aan het woord businesscoach. Dat komt omdat de titel vertroebeld is geraakt door de vele ‘coaches’ die zich hiervoor uitgeven, maar zelf weinig tot geen ervaring hebben opgedaan om zichzelf ondernemer te kunnen noemen. Sommigen zijn wel een kei in marketing, waardoor het heel wat lijkt aan de buitenkant. Wie je ook kiest, onderzoek altijd het track record van de coach die je op het oog hebt.
Wil je het van ons weten? Kijk vooral even op onze reviews pagina. Voor zover we het op onze website nog niet hebben kunnen bewijzen, vertellen we het je zo gewenst in een kennismakingsgesprek. Dan weet je meteen of we een goede match zijn om voor een langere periode met elkaar te werken. 

Wil je dat wij met je meedenken en wil je het risico van het maken van cruciale fouten voorkomen? Als je sneller én steviger het fundament van je bedrijf wilt (her)bouwen, dan zou ik als ik jou was gewoon een gesprek aanvragen.

De kosten gaan altijd voor de baten uit
Helaas is investeren noodzakelijk om rendement te halen uit je bedrijf. Of dat nu in tijd, in geld, in energie of alle drie tegelijk is. Elke keuze heeft zijn prijs, linksom of rechtsom.
De ondernemers die met ons werken zijn zowel starters als MKB-bedrijven met teams. De investering voor businesscoaching is bereikbaar voor iedereen. Niet alleen voor ondernemers met een ruim budget.
Je kunt met de button hieronder een overzicht opvragen met de actuele bedragen.

>