fbpx

Ondernemers Intervisie

Geef jouw bedrijf een krachtige impuls door deel te nemen aan onze exclusieve Ondernemers Intervisie groep.
Dit programma, onder begeleiding van een ervaren ondernemerscoach, is speciaal ontworpen voor ZZP'ers en kleine bedrijven die willen doorgroeien naar een MKB-bedrijf. Je omringt je met een toegewijde groep gelijkgestemde ondernemers die je ondersteunen bij het optimaliseren van elk aspect van je bedrijf.

Ontwikkel jezelf als ondernemer, spar met anderen, leer van de vraagstukken van je mede-ondernemers en gun jezelf die stok achter de deur. Onze meetings zijn gestructureerd en effectief, waarbij we flexibel inspelen op de individuele vraagstukken en heldere actieplannen opstellen.

Wat kan je verwachten in het Ondernemers Intervisie Programma

Ontdek de kracht van collectieve intelligentie binnen dit programma. Met enerzijds de interactie en input van de groep en anderzijds  de waardevolle kennis en leiding van onze ervaren business coach.In de interactieve sessies creëren we een veilige omgeving om te sparren, kennis te delen en strategische groei te realiseren.

Ervaar de persoonlijke accountability en de stimulans die jouw bedrijf én ondernemerschap naar een hoger niveau tillen. Bovendien maak je ter voorbereiding op de sessies een gedetailleerd analyse rapport, dat als waardevolle basis dient voor gerichte groepsdiscussies en individuele groei. Bereid je voor op een groeispurt en neem de leiding in het succesverhaal van jouw bedrijf.

De waarde van het Ondernemers Intervisie Programma:

 • Bedrijfsgroei door de ruggesteun van gelijkgestemde bedrijfseigenaren
 • Ideeën opdoen en leren van de ervaring van andere ondernemers
 • Tot gedegen beslissingen komen en oplossingen vinden voor de diverse ondernemersvraagstukken
 • Breng focus aan boek en consistente vooruitgang
 • Een stok achter de deur die ervoor zorgt dat je de inzichten ook werkelijk omzet in resultaat.
 • Missers minimaliseren en daardoor effectief en succesvol groeien

Wat kan je verwachten in het Ondernemers Intervisie Programma

Maak gebruik van dit krachtige Intervisie programma onder leiding van een ervaren intervisiecoach met een schat aan expertise. Bij MKB Mastermind bieden we een uniek programma waarbij onze intervisiecoach jou begeleidt in de sessies.

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van ondernemerschap, bieden we waardevolle inzichten en strategisch advies om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Onze coach fungeert als klankbord, motiveert en inspireert jou om je doelen te bereiken. Met persoonlijke begeleiding en maatwerk ondersteuning helpen we jou om jouw volledige potentieel als ondernemer te benutten.

Elke 2 maanden strategisch nadenken over je bedrijf met gelijkgestemde ondernemers?


Voor wie?

Voor ondernemers die:

 • Willen doorbouwen aan een gezond bedrijf met een stevig fundament
 • Hun ondernemersvaardigheden willen aanscherpen door te leren van- en meedenken met de bedrijven van anderen
 • Een opbouwende groep gelijkgestemden om zich heen willen
 • Een duidelijke structuur willen met meetbare doelen die rechtstreeks leiden tot de gewenste uitkomst
 • Een stok achter de deur willen die ervoor zorgt dat je de inzichten ook werkelijk omzet in resultaat.
 • Missers willen voorkomen en effectief en succesvol willen groeien

Ervaren ondernemers

Een groep mede ondernemers die je bij elke kans en uitdaging in je business helpt om deze optimaal te benutten, je blinde vlekken te ontdekken en door te groeien naar het volgende level.

Laat jezelf scherp houden

We weten dat je anderen nodig hebt om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Door de positieve flow en vaste accountability structuur helpen we je constente vooruitgang te boeken.

Gegarandeerd groeien

Ervaar hoe leerzaam het is  om mee te denken in de bedrijven van anderen. Krijg input en motivatie om te groeien en ontdek hoe belangrijk dit is om stagnatie te voorkomen.

Voor ondernemers die willen doorgroeien

 • Je gaat je successen, mislukkingen, frustraties en uitdagingen te delen in de bijeenkomsten. 
 • Middels het voorbereidingsformat van Momentum Mastermind doe je telkens vooraf al veel inzichten op en ben je voor elke meeting gedegen voorbereid
 • Je zult constistent stappen maken en gestaag doorgroeien naar het volgende level met je business én als ondernemer


Kenmerken van het Ondernemers Intervisie Traject

 • Onder professionele begeleiding van Marja Dettmer
 • Methodisch voorbereidingsrapport
 • Elke deelnemer bepaalt de agenda voor de eigen meeting
 • Sessies volgens een vaste effectieve structuur
 • Meetings één hele dag per twee maanden
 • Online accountability sessies tussen de livemeetings door
 • Groepsgrootte maximaal 8 personen

Deelname criteria

Ons programma hanteert fundamentele deelnamecriteria voor een waardevolle intervisie-ervaring. Commitment is essentieel voor persoonlijke groei en succes. We richten ons op ondernemers met groeipotentieel die bereid zijn om inzichten te delen en actief deel te nemen aan intervisiesessies.

Voorbereiding, regelmatige aanwezigheid en vertrouwelijkheid dragen bij aan een dynamische en veilige omgeving voor de hele groep. Door dit committment, krijg je de kans om te groeien als ondernemer en deel uit te maken van een ondersteunende en inspirerende community.

 • Je bezit een bestaand bedrijf met groeipotentieel
 • Je bent bereid om je successen, mislukkingen, frustraties en uitdagingen te delen in de bijeenkomsten
 • Je zorgt bij elke meeting voor een gedegen schriftelijke voorbereiding middels het format van Momentum Mastermind
 • Je woont ten minste 80% van de live bijeenkomsten bij (de jaaragenda wordt ruim voor de eerste bijeenkomst gedeeld)
 • Je bewaart de vertrouwelijkheid van alle zaken die tijdens alle bijeenkomsten worden besproken
 • Je committeert je voor (minimaal) 1 jaar 

Toelating 

Er zijn maximaal 7 plaatsen per groep, dus wacht niet te lang want vol is vol. Neem contact op, dat is de snelste manier om te ontdekken of je een goede match bent voor het Ondernemers Intervisie programma:


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de deelname aan het Ondernemers Intervisie programma?

Omdat groei niet van de ene op de andere dag gebeurt, ga je een commitment aan naar zowel jezelf als naar je groepsgenoten. Wij werken daarom met jaartrajecten.  

Waar vindt het Ondernemers Intervisie programma plaats?

Op dit moment zijn er twee enthousiaste ondernemersgroepen die bijeenkomen op onze locatie in Zaandam.  Ook starten we (bij voldoende deelenemers) binnenkort op een centraal punt in de omgeving Groningen- Friesland - Drenthe -Overijssel 

Wat is de tijdsinvestering voor het Ondernemers Intervisie programma?

Het kóst je geen tijd, maar je investeert tijd in het belang van je bedrijf. Dit betaalt zich ruimschoots terug. 

Tijdsinvestering:

Voorbereiden van het rapport en agenda voor je eigen intervisie sessie

Eens per twee maanden een hele dag live op locatie

Een intervisie sessie duurt 40-55 minuten per ondernemer

Elke drie weken een online accountability sessie van maximaal 90 minuten  

De voorbereiding van je voorbereidings rapport bepaalt in grote mate de waarde van je sessie. Hoe meer uren je aan je rapport besteed, hoe waardevoller je sessie. Ongetwijfeld wil je daarnaast nog zaken uitgezocht hebben ter verduidelijking van je rapport. De winst ligt hierbij niet alléén in een duidelijk Intervisie rapport, het draagt tegelijk bij aan jouw begrip van de actuele stand van zaken in je bedrijf.

Hoe wordt bepaald in welke groep ik kom?

Op basis van een kennismakingsgesprek maken we samen de inschatting of het Traject Ondernemers Intervisie voor jou de beste keuze is. Daar zijn we zorgvuldig in. We kijken naar de omvang van je bedrijf en waar je staat als ondernemer. Zijn er meerdere opties dan overleggen we die uiteraard ook met jou.

Kan ik een keertje aansluiten bij een Ondernemers Intervisie dag?

Tijdens elke sessie wordt vertrouwelijke informatie gedeeld. Groepsprocessen vragen zorgvuldige borging en bewaking. Dat bevordert de kwaliteit van de sessies. Vandaar dat eenmalig aansluiten in een groep niet tot de mogelijkheden behoort. Wat je wel kunt doen, is een gesprek met ons inplannen. Dan nemen we een uur de tijd om door te nemen hoe het Ondernemers Intervisie programma werkt, wat je kunt verwachten voor jouw bedrijf en wat het jou zou kunnen opleveren.  

Hoe gaat het selectieproces in zijn werk?

Voor dit programma stellen we een aantal criteria zoals aard en omvang van de organisatie en de visie voor het bedrijf. Uiteraard speelt omzet ook een rol. Een en ander is niet in steen gebeiteld, omdat bedrijven en ondernemers zich niet in hokjes laten plaatsen. Het is belangrijk dat we goed begrijpen wat je nodig hebt en waar je staat met je bedrijf.
In een (online) gesprek verkennen we de mogelijkheden. We stellen een aantal vragen om duidelijk te krijgen of het starten in een Board of Directorsgroep voor jou de juiste stap op het juiste moment is.

Wat als ik een keer niet kan aansluiten?

We komen 5 keer per jaar live bij elkaar voor de Ondernemers Intervisie. Daarnaast zien we elkaar online. Je bent minimaal 80% van de sessies aanwezig.
Bij elke meeting verwachten er dat je op tijd bent voor de start en blijft tot alle sessies zijn afgerond. De agenda wordt daarom altijd ruim vooruit gepland. We begrijpen dat zich onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen maar een commitment aan de groep betekent in de basis wel dat je er voor elkaar bent. Wanneer we ruim vantevoren vaststellen dat er écht geen mogelijkheid is om live aan te sluiten, dan kunnen we beslissen of- en hoe jouw sessie kan worden ingehaald.

Wat is de investering voor dit Ondernemers Intervisie programma?

Wil je doordacht ondernemen en niet de prijs betalen van een vallen en opstaan tactiek? Wil je het risico van het maken van cruciale fouten voorkomen? Elke keuze heeft zijn prijs, linksom of rechtsom. Het gaat er om: welke waarde komt er voor terug! Dat kunnen we je helpen inschatten tijdens een vrijblijvende (online) kennismaking.
De investering is uitstekend te doen voor het type ondernemingen die in dit programma passen. Wanneer je graag wilt weten wat de prijs van het programma is vóórdat je een kennismakingsgesprek boekt, dan kan je hieronder  alvast een overzicht opvragen met de actuele bedragen:

Vraag meer informatie aan:

Let's connect
Plan een gesprek met ons in en kijk of Momentum Mastermind bij jou past.

Insert Call to Action
>