fbpx

Mastermind groep

Sparren met andere ondernemers:
Behaal sneller Resultaat & Groei met je bedrijf.

Een bedrijf runnen is en blijft een uitdaging. Het is natuurlijk super slim om te zorgen dat je er niet alleen voor staat. In een MKB Mastermind groep zitten ondernemers zoals jij: je helpt elkaar, leert van andere ondernemers en deelt je eigen kennis.

Hier vind je een onmisbare Mastermind Community die jou ondersteunt en je bijstaat bij de groei van je bedrijf. De leiding en begeleiding door een ervaren ondernemerscoach zorgt ervoor dat je meer duidelijkheid krijgt over de volgende stappen die jouw bedrijf verder optimaliseren.

De waarde van een MKB Mastermind groep:

  • Groei met je bedrijf én als ondernemer
  • Ontwikkel je ondernemersvaardigheden
  • Ga met duidelijke doelen naar huis
  • Leer van een groep met gelijkgestemde ondernemers
  • Professionele leiding door businesscoach met 20+ jaar ervaring

Wat is een Mastermind?

Een Mastermind is een krachtige vorm van samenwerking en groepsdynamiek. Het is een gestructureerde bijeenkomst waarbij gelijkgestemde ondernemers samenkomen om kennis, inzichten en ervaringen te delen. De stapeling van kennis en ideeën zorgt voor een ware Mastermind. 
Eigenlijk is een Mastermind dus de verenigde energie die ontstaat wanneer een groep gelijkgestemde individuen met elkaar meedenkt om elkaar te stimuleren naar het volgende niveau te groeien. 

Een Mastermind biedt de mogelijkheid om vanuit verschillende perspectieven te kijken naar uitdagingen en samen tot nieuwe perspectieven te komen voor het bereiken van succes. Deelnemers hebben de mogelijkheid om uitdagende vraagstukken van verschillende kanten te benaderen en gezamenlijk oplossingen te vinden. Door deel te nemen aan een Mastermind vergroot je niet alleen je zakelijke mogelijkheden. maar stimuleer je ook je persoonlijke groei.

MKB Mastermind:
Vanuit positieve flow in beweging komen en doorpakken

De Mastermindgroepen van MKB Mastermind

MKB Mastermind biedt een specifieke en op maat gemaakte ervaring voor ondernemers. Streef je naar groei en succes? Dan wil je wellicht eerst eens kennismaken. Dat kan! Regelmatig organiseren wij kennismakings-Masterminds. Deze vind je onder 'VIND MIJN MASTERMINDGROEP'

Neem een voorproefje en ervaar de voordelen van een MKB MASTERMIND PROGRAMMA:

Bainstorm sessies:
Bijeenkomsten waarin je samenkomt met andere ambitieuze ondernemers om kennis, inzichten en ervaringen te delen. Dit stelt je in staat om tijdens iedere sessie waardevolle feedback te ontvangen en te leren van de uitdagingen en successen van anderen.

Aanvullende Coaching:
Je wordt begeleid door een ervaren business coach/mentor met een diepgaande expertise in ondernemerschap. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je te helpen bij het formuleren en bereiken van je doelen.

Accountability en opvolging:
Al onze programma's omvatten een beproefde accountability-methode om ervoor te zorgen dat je niet alleen heldere doelen en actieplannen hebt, maar ook dat je daadwerkelijk stappen onderneemt om ze te bereiken. Door de regelmatige check-in momenten wordt je gestimuleerd om consistent te blijven ontwikkelen.

Exclusieve Hulpmiddelen en Methoden:
Je krijgt toegang tot waardevolle tools, technieken en resources die je ondersteunen bij je groeiproces. Deze zijn specifiek ontworpen om jouw ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, een MKB Mastermind-programma biedt een omgeving waarin je kunt groeien als ondernemer, waardevolle connecties kunt opbouwen en concrete stappen kunt zetten naar het realiseren van jouw zakelijke doelen.

Voor wie?

De Kennismakings-Mastermind sessies zijn ter introductie voor MKB ondernemers en bedrijven die:

  • Serieuze groei van hun bedrijf voor ogen hebben
  • Bereid zijn om zich in te zetten om deze groei te bewerkstelligen
  • Een bijdrage willen leveren aan de groei van anderen (en daarvan veel willen leren)
  • Beseffen dat hun bedrijf meegroeit met de ontwikkeling van hun ondernemerschap
  • Hun comfortzone durven te verlaten om het bedrijf op te bouwen

Waarom (zou jij je moeten) aansluiten bij een Mastermind programma van MKB Mastermind?

“Wanneer je zelf in de fles zit, kan je het etiket niet lezen." Met andere woorden, een ander ziet van buitenaf jouw "goud" en "probleem" sneller dan jij, simpelweg omdat je er 24/7 middenin zit. Daarom is het waardevol om deel uit te maken van een MKB Mastermind groep, waar andere ondernemers met een frisse blik naar jouw bedrijf kunnen kijken en waardevolle inzichten met je kunnen delen. Door elkaars perspectieven te delen, zul je nieuwe mogelijkheden en oplossingen ontdekken. Dat helpt je business verder! Samen vergroten we jouw kans op succes.

Altijd Mastermind groep die bij je past

Bij het vinden van dé groep voor jou, kijken we naar jouw business, achtergrond en groeidoelen en matchen je met gelijkgestemde ondernemers. Omdat er meerdere groepen en zelfs meerdere programma's zijn binnen MKB Mastermind, is er altijd een next step! Zo leer je maximaal van- en met elkaar.

Accountability

De stok achter de deur die zorgt voor consistente groei. We houden elkaar scherp door met vaste regelmaat terug te komen op de voorgenomen acties, zodat je op koers blijft en de vaart erin blijft houden.

Gelijkgestemde ondernemers

Een Mastermindgroep met ondernemers die met hun bedrijf ongeveer in dezelfde fase zijn. We komen zowel fysiek als online samen o.l.v een ervaren business coach. Je profiteert van elkaars kennis, samenwerking en soms zelfs het doen van gezamenlijke zakelijke deals.

Gegarandeerd groeien

De grondige analyses en adviezen geven je inzicht  en vertrouwen om daadkrachtig te blijven optreden in je business.  Deelnemers beseffen hoe essentieel dit is om stagnatie te  vermijden. Door te bouwen aan een solide fundament wordt omzetgroei aanzienlijk versneld.

Dit zeggen je groepsgenoten

Daniël Kemp

DNSRS

Shanice Tan

Eigenaar GET IN CTRL

Veel gestelde vragen over het Mastermind programma

Hoe lang duurt de deelname aan een Mastermind groep?

Omdat groei niet van de ene op de andere dag gebeurt, ga je een commitment aan naar zowel jezelf als naar je groepsgenoten. Wij werken daarom met jaarprogramma's.

Hoeveel tijd kost de groep?

Het kóst je geen tijd; je investeert tijd in het belang van je bedrijf. Dit betaalt zich ruimschoots terug.

Per maand komen we één dagdeel samen (+/- 4 uur) Daarnaast treffen we elkaar ook eens per maand online. Dit duurt maximaal 5 kwartier. Houd ook rekening met voorbereidingstijd. Reken hiervoor op 30-60 minuten per maand. Wie minder tijd hieraan wil besteden haalt minder uit zijn sessie. Zo simpel is het. Kom je goed voorbereid naar de sessie dan ben je een inspiratie voor de groep en gaat iedereen áán om jou te helpen met je vraag!

 

Wat is de investering voor dit Mastermind programma?

Uiteraard is een professioneel geleide Mastermind groep niet gratis. Voor het behoud en de kwaliteit van een Mastermind groep is zorgvuldige leiding onmisbaar. In dit programma komt het vaak voor dat de kosten voor de baten uitgaan. Jouw bedrijf zal gegarandeerd veel sneller op gang komen waardoor je een veelvoud aan waarde terugverdient. 

Mastermind initiatieven van bekende ondernemers in binnen- en buitenland vragen vaak een investering van maar liefst €15.000,- , $35.000,-, $85.000,- of zelfs meer. Dat is voor veel ondernemers niet haalbaar en wij vinden dat dit anders moet. Dat doen we al heel wat jaren, met een groeiend aantal deelnemers.

Ons hart gaat namelijk uit naar de inhoud en de ondernemers, en niet alleen naar gelukkigen met een (hele) grote onderneming of met veel geld. Het zal je meevallen dat de meesten, ook startende ondernemers, de investering in onze programma's prima kunnen dragen. In een vrijblijvend gesprek denken we met je mee om te zien welk programma het beste bij jou past en delen we de actuele investering uiteraard ook met je. 

Wij werken met jaartrajecten. Wanneer je instapt heb je de keuze om de jaarbijdrage in eens te voldoen maar je kunt ook kiezen voor een maandelijkse incasso. Zo maken we het Masterminden bereikbaar voor zo veel mogelijk ondernemers.

 

Wie bepaalt er in welke groep ik kom?

Wij vinden een geschikte groep voor je en beoordelen wanneer het juiste moment is om aan te sluiten. Daar zijn we zorgvuldig in. Uiteraard overleggen we de opties ook met jou.

Kan ik een keertje aansluiten bij een Mastermindgroep?

Tijdens elke sessie wordt vertrouwelijke informatie gedeeld. Groepsprocessen vragen zorgvuldige borging en bewaking. Dat bevordert de kwaliteit van de sessies. Vandaar dat eenmalig aansluiten in een bestaande groep niet lukt. Wat je wel kunt doen, is een kennismakingsgesprek inplannen. Dan nemen we een uur de tijd om door te nemen hoe de groep werkt, wat je kunt verwachten en wat jou kan opleveren.

 

Hoe gaat het selectieproces in zijn werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we de mogelijkheden. We stellen een aantal vragen om duidelijk te krijgen of het starten in een Mastermindgroep voor alle betrokkenen de juiste stap op het juiste moment is. In de praktijk kunnen we al onze nieuwe deelnemers redelijk snel plaatsen.

 

Wat als ik een keer niet kan aansluiten?

We snappen dat er soms dingen gebeuren die voorrang hebben. Zorg ervoor dat je alleen bij dringende zaken verstek hoeft te laten. Geef dit ook aan bij de groep, die rekent immers op je. We bevelen aan om ondanks je afwezigheid je bijdrage te leveren aan de groep en je voortgang rapporteren. Dit werkt goed op verschillende niveaus en zorgt ervoor dat je verbonden blijft.

 

Is het mogelijk om toch te ervaren hoe een Mastermind groep werkt?

Een paar keer per jaar organiseren wij Mastermind ervaringsdagen. Daar leer je ons en onze werkwijze kennen. In deze sessies wordt duidelijk wat MKB Mastermind voor jou kan betekenen. Je bent van harte welkom! Wil je weten wanneer de sessies zijn? Meld je aan voor onze mailing lijst (dit kan onder elk artikel in de kennisbank) of stuur ons een e-mail op: support@mkbmastermind.nl.

 

Let's connect
Plan een gesprek met ons in en kijk welk MKB Mastermind Programma bij jou past.

>