fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

maart 10, 2022

Die belofte heb je vast wel eens vaker gehoord. In zo’n supergehaaide Youtube reclame, of in je Instagram feed. ‘Meer geld verdienen met…’ vul maar in. Wij voegen hier graag een leus aan toe, maar dat zonder gehaaide flashy reclame. Waarom? Omdat we die niet nodig hebben. Het deelnemen aan een Mastermind groep is namelijk een goede manier om meer te verdienen. Hoe dat werkt? Dat leggen we je uit in deze blog over ‘Meer geld verdienen met een Mastermind groep’.

Hoe verdien je meer geld met een Mastermind groep?

Natuurlijk is het niet gegarandeerd dat je meer geld verdient met de deelname aan een Mastermind groep. Je moet namelijk wel zelf iets doen met de verworven kennis. Jij staat aan het roer, dus je bepaalt ook zelf hoeveel je uit de Mastermind groep haalt. Ga je voor het maximale en zet je je voor de volle 100% in? Dan kunnen dit zomaar eens manieren zijn om meer te verdienen met je Masermind Groep:

1. Je haalt opdrachten uit het Mastermind groepsnetwerk

Je groepsgenoten hebben elke dag contact met hun netwerk, waar vragen en behoeften uit voort komen die wellicht goed bij jouw business passen. Omdat je groepsgenoten jou persoonlijk leren kennen (en andersom) zijn zij de perfecte kruiwagen om je bij andere klanten onder de aandacht te brengen. 

2. Je Mastermind groep haalt je uit de comfort zone

Waardoor je misschien wel groter gaat durven dromen. Als je blijft hangen op een lage omzetdoelstelling, zul je nooit meer omzet behalen dan dat. Dus, wil je meer verdienen? Stel je doelen dan omhoog bij. Je groepsgenoten zullen je daar zeker bij helpen, omdat zij net zo groot of groter dromen dan jij! En omdat ze je vragen stellen die confronterend zijn, je uitdagen en je vragen je doelen nóg groter te maken. 

3. Je Mastermind groep inspireert je acquisitieproces

Ook dit vindt plaats buiten je comfort zone, want hoe acquireer jij? Doe je dit al jaren op dezelfde manier? Komen je klanten naar jou toe? Laat je inspireren om buiten de gebaande paden te denken en op unieke, nieuwe manier klanten binnen te halen. Die wellicht wel meer omzet met zich meebrengen dan je bestaande klanten. 

4. Een Mastermind groep zorgt ervoor dat je je omzet behoudt en je fundament versterkt

Zeker in tijden van crisis is geld verdienen soms niet het hoofddoel, maar wil je ook behouden wat je hebt. Je Mastermind groep kan je hierin helpen door met je mee te denken en oplossingen aan te dragen die jou door moeilijke periodes heen helpen. Ook het neerzetten van een goede basis voor je onderneming zorgt ervoor dat je sneller omzet zult maken, dat je bedrijfsvoering efficiënter wordt en dat je hierdoor dus ook meer winst maakt. 

Een Mastermind groep is een investering

Ook zo’n uitspraak die je vaak hoort als het gaat over reclames en advertenties, maar in dit geval staan wij er helemaal achter. Deelname aan een Mastermind groep is een investering in jezelf en in jouw toekomst, die je op de lange termijn veel meer gaat opleveren.

Deelnemen aan onze Mastermind groep? Plan een kennismakingsgesprek met ons in.

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>