fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

oktober 6, 2022

Waarom iedere ondernemer een Mastermind nodig heeft.

Waar wij normaliter onze Mastermind deelnemers uitnodigen voor een interview,  waren de rollen deze keer omgedraaid. Van Aduni Mariana – één van onze Mastermind deelnemers en eigenaar van een Financieel trainingsbedrijf voor zelfstandige zorgprofessionals – ontving ik een uitnodiging voor het maken van een video Podcast.


Afgelopen week ontvingen wij de opname met als titel: “Elke ondernemer heeft een Mastermind nodig”. Ik had geen idee waarom ze het zo heeft genoemd, zeg ik eerlijk, want voor mijn gevoel stelt ze me vooral heel persoonlijke vragen. Toch blijkt dat dit behoorlijk verweven is met de passie voor mijn vak en bedrijf en is ook het antwoord op de vraag of écht iedere ondernemer in een Mastermindgroep zou moeten deelnemen verweven in het gesprek. Met haar zorgtalent blijkt Aduni enorm goed in staat te zijn om mij op mijn praatstoel te zetten. Dat was echt grappig om terug te zien. (Bloos)

Aduni heeft me zover gekregen om meer over mijn achtergrond te vertellen dan ik had verwacht. Ook spreken we over de missie en passie voor mijn werk, nu en in het verleden, en voor alle ondernemers binnen de programma’s van Momentum Mastermind en daarbuiten.

Ben ik Momentum Mastermind gestart vanuit een roeping? Aduni voelt me hierover aan de tand. Tot slot vraagt ze me ook nog om 3 tips voor ondernemers. Dat is misschien wel dé take-away in die ook jou weer tot nadenken kan zetten. Daarom deel ik graag dit interview met jou:

 

Uit welke passie is jouw bedrijf ontstaan en wat is jouw missie, visie en achtergrond?

Laten we eens bespreken wat onze Mastermind jaarprogramma’s voor jou kunnen betekenen.

Plan een kennismakingsgesprek in via: https://calendly.com/momentum-mastermind/45min

 

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>