fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

mei 12, 2023

MKB Mastermind op bedrijfsbezoek: 

Hoe sterk de groei van een bedrijf is gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf. 

Het is al fantastisch om de successen van ondernemers in onze jaarprogramma's te horen, maar wat nóg leuker is, is om het bedrijf van dichtbij te gaan bekijken. 
Onlangs werden we uitgenodigd voor een bezoek aan het nieuwe kantoor ASR zorgbeveiliging, waarvan Shailesh Ramcharan trotse mede-eigenaar is. Dat werd een ontzettend leuke middag!

ASR Zorgbeveiliging is dé specialist die de veiligheid van hulpverleners bewaakt. Ze weten hoe te handelen, escalaties te voorkomen en rust te brengen op momenten dat mensen in paniek, verward of zelfs agressief zijn. Het bedrijf en zijn medewerkers staan sinds 2015 als rots in de branding op diverse zorglocaties, zodat medewerkers hun werk goed en veilig kunnen uitvoeren.


De reis van de ondernemer

In het interview spreekt Shailesh enthousiast over zijn ondernemersreis, over de uitdagingen die hij heeft overwonnen en over de bewuste keuze voor de specialisatie zorgbeveiliging.

Shailesh is enkele jaren geleden gestart in ons Mastermind jaarprogramma. Het potentieel van zowel het bedrijf als de ondernemer in Shailesh zorgde ervoor dat hij in het najaar van 2022 is doorgestroomd naar het Board of Directors Programma. Een shocking start, die precies voor de doorbraak zorgde waarop we gehoopt hadden: 

Bekijk hier het interview

Ook groeien met je bedrijf? 
Bezoek de open Mastermind middag

Wil jij ervaren wat een Mastermind programma voor jou kan betekenen?
Dan nodigen we je graag uit voor de Mastermind-middag op 24 mei in Rotterdam.
Meer informatie kun je vinden op: https://mkbmastermind.nl/spaces.

Heb je deze datum gemist? Wil je uitgenodigd worden voor een volgende Mastermind ervaringssessie? Laat het ons weten via een kort mailtje, dan houden we je op de hoogte.

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


  • Leuk om twee mooie mensen die ik beiden goed ken zo aan tafel te zien. Het hebben van peers die objectief en kritisch naar je business kijken, maar die je ook van praktische raad en daad voorzien is onmisbaar bij de ontwikkeling van jou als ondernemer en dus je onderneming. Ik kan het deelnemen aan een mastermind of Board of Directors groep van harte aanbevelen. #keeppushing #family

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

    >