fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

juli 12, 2021

Het aantal webwinkels van startende en bestaande ondernemingen in Nederland is flink toegenomen het afgelopen jaar en consumenten kopen meer dan ooit online!

Wil jij beginnen met het bouwen van een webshop maar heb je geen idee waar je allemaal aan moet denken? Of ben jij een webshop ondernemer, alleen behaal je niet de gewenste resultaten? Terwijl je onwijs hard gewerkt hebt aan je webshop of hier al veel geld aan uit hebt gegeven? 

Om je te kunnen helpen bij het starten- en boosten van jouw webshop zijn we in gesprek met Shanice Tan van De Webshop Coach.
Zij deelt met ons de belangrijkste zaken van de basis tot design en marketing:

Wil je de hulp inschakelen van Shanice?
Plan dan een vrijblijvend gesprek via: https://dewebshopcoach.nl

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>