fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

juni 6, 2024

Elke onderneming heeft de noodzaak om consistent nieuwe klanten aan te trekken

New business, oftewel sales: Voor veel ondernemers is dit echter niet hun specialisme. Het genereren van waardevolle afspraken die echt bijdragen aan groei en succes, is een vak apart.

“Hoe kom ik aan klanten? Hoe breng ik meer fysieke afspraken met mijn ideale klanten tot stand?”

Dit zijn vragen die we vaak bespreken in onze Board of Directors- en Ondernemers Intervisiegroepen. Logisch, want zonder sales geen cashflow, en geen cashflow betekent binnen de kortste keren het einde van je bedrijf.

In mijn nieuwste podcast, opgenomen samen met Wouter Moonen van Seels, duiken we dieper in deze materie en helpen we je met praktische casussen, voorbeelden en strategieën.

De aflevering zit vol met praktische tips en voorbeelden die je direct kunt toepassen. Het is zeker de moeite waard om te kijken en af en toe te pauzeren om notities te maken en te personaliseren voor jouw specifieke situatie.

Onderneem actie!

Wouter heeft SUPER duidelijke voorbeelden op slides gezet en tekent het hele proces voor je uit.
Van het vinden van leads tot het sluiten van je salesgesprek.

Bekijk het gesprek met Wouter hier:

Wanneer je de tips van Wouter stuk voor stuk toepast, heb je een salesmachine gebouwd die je een volle agenda gaat opleveren.

Kun jij hulp gebruiken van Wouter en/of wil je contact met hem opnemen?
Je kunt Wouter contacten via LinkedIn of zijn website.

 

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>