fbpx

by Marja Dettmer Momentum Mastermind

maart 18, 2021

Een groot percentage van de ondernemers worstelt nog best wel met Social Media Marketing en Advertising. Ook binnen onze Mastermindgroepen bespreken we regelmatig marketing gerelateerde vraagstukken. Hoogste tijd om met onze expert Dylan Pels van High Vibration Marketing in gesprek te gaan, zodat we dit thema eens wat uitvoeriger kunnen uitdiepen en jij na het bekijken van deze video helemaal op de hoogte bent en weet waar je op moet letten!

Dylan is nog niet zo ontzettend lang geleden  zijn bedrijf gestart en weet als geen ander hoe het is om eerst zelf alles in controle te moeten houden (vooral ook de kosten).

Veel ondernemers willen eerst zelf starten met het doen van social media en daarom is het belangrijk om te weten: Waar begin je? Dat is een makkelijke vraag, maar helaas, een gemakkelijk antwoord zit er niet in. Marketing is een vak apart. Niet dat je het niet kunt leren: We geven je graag alles wat je nodig hebt zodat jij ook succesvol jouw social media machine aan de praat krijgt.

We praten erover in onderstaande video.

We wensen je heel veel plezier en succes toe met het starten met de Customer Avatar + Journey!
Wanneer je erover schrijft, moet je erover nadenken en maak je stappen!

Doe er je voordeel mee: Kijk, leer en geniet van deze video propvol waardevolle lessen!

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en Momentum Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>