fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

juni 7, 2021

Één van de meest voorkomende mythes als het gaat over perfectionisme is:
“Perfectionisme is een kwaliteit”, maar is dat wel écht zo?

Op het moment dat je last hebt van perfectionisme ben je doorgeschoten in een aantal kwaliteiten die je van nature al in je hebt. In de basis hele mooie kwaliteiten, maar op het moment dat je daarin doorschiet, trap je in je valkuil: perfectionisme. Perfect bestaat niet.

Veel ondernemers die we tegen komen zeggen: “Ik ben perfectionistisch”, maar wat houdt dat nu precies in? En wat voor effect heeft deze belemmerende overtuiging op jouw dagelijks leven en onderneming?

Om je antwoord te kunnen geven op deze vragen én om terug te kunnen stappen in jouw kwaliteit, zijn we in gesprek gegaan met Liza van der Veeken van The Resetter. We hebben haar diverse vragen voorgelegd m.b.t. perfectionisme, de valkuilen én de stappen om van controlfreak naar LEF-wijf (of LEF-man) te transformeren:

We wensen je heel veel plezier en succes toe met het terug gaan van jouw valkuil naar kwaliteiten!

Wil je een doorbraakgesprek plannen met Liza?
Dat kan via https://theresetter.nl

 

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>