fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

februari 17, 2022

“Let your worst things, become your greatest gifts”- Jane Haridat

De mate van persoonlijke ontwikkeling die je aangaat als mens heeft enorme impact op je onderneming.
"Je bedrijf groeit nooit sneller dan de ondernemer zelf"
Dat deze quote van onze founder Stefan Dettmer ook te maken heeft met het optimaal laten stromen van je seksuele energie, dáár had hij zelf nog niet aan gedacht! Maar waarom dat zo is, dáár krijg je in de video hieronder een glasheldere uitleg bij.

Seksuele energie is levensenergie. Het heeft je de passie en inspiratie gegeven om je bedrijf te beginnen. Het helpt je om door te gaan waar anderen stoppen. Hoe kun je ervoor zorgen om áltijd met zoveel bezieling te werken en -met hart en ziel - jouw bedrijf te runnen? 

Dit weet schrijfster en teacher Jane Haridat als geen ander te vertellen
We gooien het deze keer over een meer spirituele, maar tevens volledig aardse boeg. Jane vertelt over haar levensreis in haar pas uitgegeven boek: "Vrede sluiten met je afkomst". Marja interviewde haar  en haalde de highlights die voor ondernemers het meest waardevol zijn er uit.

Wat is afkomst precies en waarom moet je er vrede mee sluiten? Waarom helpt dat om meer uit jezelf en je onderneming te halen? Wat kan je doen om de levensenergie meer (of weer) te laten stromen? En wat is de invloed daarvan  op je bankrekening? 

Een heerlijk gesprek met de sprankelende Jane Haridat geeft ons de antwoorden.

Enjoy!


Misschien kun je hier wel wat hulp bij gebruiken of heb je vragen?
Je kunt contact opnemen met Jane Haridat via haar website: www.janeharidat.com

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>