fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

april 28, 2023


Je hebt bewust, of onbewust gekozen vanmorgen. Welke kleur heb jij uitgekozen en welke kleur spreekt jouw vandaag het meeste aan? Wat zegt dit over jouw persoonlijkheid?

Kleuren zijn erg belangrijk voor ons oordeel over allerlei zaken. Kleur zorgt niet alleen voor een visuele prikkel, maar ook voor een emotionele ervaring. Ze 'verkleuren' letterlijk onze indrukken. Weet jij wat kleur voor jou (en jouw team) kan betekenen? 


Weten wat het powertype is van je teamgenoten kan zorgen voor meer begrip en een betere samenwerking en taakverdeling. Dat zorgt op zijn beurt weer voor meer efficiëntie in het bedrijf. 


Aangezien we in onze Mastermindgroepen ook streven naar meer succes, optimale groei en meer winst voor elke deelnemer, inspireren we je graag met het bijzondere verhaal van één van onze snel groeiende Mastermind deelnemers: Berber van der Bles- Engel, eigenaar van dé Stylist met een Twist


We laten haar aan het woord over over de het zakelijk inzetten van kleur voor een sterke eerste indruk, maar ook over het effect van haar trainingen op teams.

Een kleurrijk gesprek met Berber van der Bles-Engel:

Enjoy!

Click to play

In het interview vertelt Berber over haar ondernemersreis, hoe zij via het onderwijs, de mode en coaching uiteindelijk tot een unieke en bijzondere dienst is gekomen voor professionals en ondernemers. 

Wil je meer weten over de kracht van de trainingen die zij verzorgt voor teams en de open workshops voor zakelijk professionals?

Je kunt contact opnemen met Berber Engel via
LinkedIn: linkedin.com/in/berber-van-der-bles-engel-stylist-met-een-twist
Heb je behoefte aan kleur- en stylingadvies, kijk dan op haar website: https://destylistmeteentwist.nl/

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>