fbpx

by Marja Dettmer
MKB Mastermind

januari 18, 2022

Duidelijke kernwaardes en een gedragscode bevordert ‘goed ondernemerschap’. Het zorgt ervoor dat medewerkers handelen in het belang van de organisatie, klanten en collega’s.

Maar wat is nu precies het verschil tussen kernwaardes en een gedragscode? En wanneer is een gedragscode écht van belang? Wat levert het je op?

We spreken erover met Gedragscode Expert Tessa Augustijn:

 

 

Mogelijk is het voor jouw bedrijf nog iets te vroeg voor een formele gedragscode. Desondanks is het aan te raden om een eigen set van kernwaardes met je team(s) op te stellen.

Heb je hierbij hulp nodig of wil je meer weten?

Vraag het ons of neem dan contact op met Tessa Augustijn via: https://www.gedragscode-expert.nl

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>