fbpx

by Marja Dettmer Momentum Mastermind

november 25, 2021

Je hebt de volgende quote vast wel eens gehoord; “begin with the end in mind”, 
maar wat houdt dat nu precies in?

Denk je er wel eens aan om je onderneming te verkopen? Wil je weten wat de beste strategie is voor een exit?
Als ondernemer ben je voornamelijk bezig met de dagelijks praktijk van jouw business, hoe houd je dan focus in de hectiek van het verkoopproces?
En waarom is het belangrijk je bedrijf verkoopklaar te maken, ongeacht of je al jaren ondernemer bent of pas bent gestart?

Om je antwoord te kunnen geven op deze vragen zijn we in gesprek gegaan met Robert Schulze over exitstragieen. Robert is al ruim 23 jaar ondernemer, ervaringsdeskundige en is overname adviseur.

Vanuit zijn expertise heeft Robert al meerdere bedrijven opgericht, gekocht en verkocht en deelt met jou waarom dit zo belangrijk is: 

Wil jij meer leren van Robert Schulze over exitstrategieen of kennismaken?
Dat kan via: www.robertschulze.nl

 

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en MKB Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>