fbpx

by Marja Dettmer Momentum Mastermind

mei 5, 2021

Stel je eens voor, het moment dat jij het eerste exemplaar van jouw eigen boek in handen krijgt. Je voelt de kaft, het papier, je merkt dat het nog vers van de pers ruikt, je ziet jouw naam staan. Wanneer je erin bladert, zie je jouw woorden staan, allemaal van jou. 

Het schrijven van een boek ís een magisch proces. Je geeft expressie aan wat jij in je hebt. Jouw kennis, vaardigheden, expertise, diensten, producten én de boodschap die jij aan de wereld hebt te bieden. Dat zet je om in een titel, woorden, paragrafen, hoofdstukken en uiteindelijk een écht boek dat je de wereld in laat. Een boek is een ‘must’ voor ondernemers, coaches en trainers.

Waarom? We praten erover met Perdiep Ramesar in onderstaande video! 

Perdiep is een zeer bevlogen schrijfcoach en auteur van 2 boeken. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun kennis, methode, boodschap of verhaal in boekvorm op inspirerende wijze te schrijven, zodat ook zij zoveel mogelijk mensen kunnen helpen en inspireren. Op deze manier helpen we samen de wereld een stukje mooier te maken.

We wensen je heel veel plezier en succes toe met het starten met schrijven!

Heb je belangstelling of wil je meer weten van Perdiep? Je kunt een kennismakingsgesprek met hem boeken via https://perdiep.nl/

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en Momentum Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>