fbpx

by Marja Dettmer Momentum Mastermind

augustus 26, 2021

Bradas: Van je missie een movement maken

Deze video gaat je raken. Bij Momentum Mastermind spreken we vaak met hele mooie ondernemers met een warm hart voor de wereld. Vaak genoeg is die zoektocht naar de ultieme verbinding tussen missie of purpose en een goed verdienmodel nog in volle ontwikkeling. Als de puzzelstukjes eenmaal op zijn plaats vallen en de bijdrage aan de wereld samenvalt met een sterk concept: kippenvel!

Zo’n kippenvel moment hadden we direct toen we deze bijzondere ondernemer ontmoetten:  Mirko Zečević: een inspirerend voorbeeld van een man met een grootse missie die een bedrijf heeft gecreëerd dat in 5 maanden tijd een vlucht nam waarvan wij allemaal dromen!

Zijn kledingmerk Bradas draagt het verhaal uit van respect, waardering en liefde. Voor ieder mens én voor de planeet. In het gesprek wordt duidelijk hoe Mirko zijn purpose ontdekte en hoe het verhaal, de missie en het concept een magische formule lijkt te zijn om een ware movement te creëren. Laat het jou inspireren om jouw verhaal te ontwaren en daarmee levens te raken!

Clear purpose for contribution + touching true story +strong business plan =Succes

Wanneer je de formule kraakt ontdek je dat er deuren opengaan die je nooit voor mogelijk had gehouden.
Hoe krijg je topsprinter Churandy Martina, die 5 olympische finales liep, zover dat hij ambassadeur van je movement wordt?
Hoe kan het dat er hulp en promotie van alle kanten en vanuit de hele wereld wordt aangeboden?

Laat je inspireren door Brada Mirko Zečević en vertel ons de inzichten over jouw eigen story in de comments hieronder:

Wil je de movement ondersteunen en broederschap verspreiden? Deel dan de video op je socials zodat meer mensen Bradas gaan ontdekken.

Check ook; https://bradasstore.com/ om de kleding te bekijken en meer ambassadeurs te ontdekken.
Connect met Mirko via zijn Linked In: https://www.linkedin.com/in/mirkozecevic/

Geniet en leer van deze video met een verhaal dat broederschap verspreid in een tijd dat het hard nodig is.

About the author 

Marja Dettmer

Stefan en Marja Dettmer zijn al ruim twintig jaar ondernemer. Zij zijn eigenaren van meerdere bedrijven, waaronder Succesgids en Momentum Mastermind. Hun missie is om ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. In het bijzonder ondernemers die de drive voelen om iets te betekenen voor de wereld.
Naast hun brede ervaring als ondernemers, businessmentors en facilitators van ‘Boards of Directors’ en Mastermind-groepen houden zij zich al minstens twee decennia bezig met persoonlijke ontwikkeling. Voor hen gaat dit hand in hand:

De groei van een onderneming is direct gerelateerd aan de groei van de ondernemer zelf -Stefan Dettmer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte en ontvang waardevolle content:

>